za 18 jan 2020
20:30 uur

Kleine Zaal
Muziek
folk

Pauze: Ja

€ 22.50

Scrum

15 years of Single Malt Folk

De gedreven muzikanten van Scrum delen een voorliefde voor energieke, eerlijke en spontane folkmuziek. Deze avond wordt een prachtig eerbetoon aan de folkhelden en hun muzikale nalatenschap. Het doet je verlangen naar de pub... maar wat doen we dan in het theater? Daar hebben de mannen van Scrum iets op gevonden: ze nemen hun stamkroeg The Dirty Glass mee het podium op! De pub is immers de perfecte omgeving voor Single Malt Folk en de sterkste verhalen. Sláinte!

Met Whiskeyproeverij!

www.scrummusic.com

Het was een feestje!

- Annemarie Sipman

Beste mensen, ik heb een geweldige avond gehad. Heerlijke muziek, en wat een vaklui. En wat een enthousiaste. Aan alles kan je zien en horen dat ze muziek maken te gek vinden. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Tot gauw hoop ik vriendelijke groet Petra

- Petra

Fantastische avond gehad in Gouda! Van ballads tot stevige vertolkingen, in een woord: geweldig! Jullie zijn een ondergewaardeerde band. Van ons krijgen jullie een tien!

- Dicky van de Peppel

Een heerlijke avond gehad met hele herkenbare muziek. Hele mooie ballads, ook mijn favoriete "Fields of Athenry", maar ook volop genoten van de andere Ierse en Schotse liedjes. Prachtige zangstemmen. Kortom de volle 5 sterren.

- Maria Flippo-de Bruijn

Fantastische avond! Van de eerste minuut tot de laatste volop genoten. Ging met een uitermate opgewekt en tevreden gevoel naar huis. Het was voor mij de eerste kennismaking mat de groep.. (Foei!) Bijzonder onder de indruk van jullie wijze van optreden, het publiek betrekken bij de acts en het optreden als geheel. Ik wist niet dat wij zulke goede bands hebben op dit terrein. Dus, doorgaan a.u.b.

- Lodewijk

Wij vonden het een top avond

- G. Langstraat

Wederom een fantastisch feestje. Gelukkig is Scotty weer terug in de band. Helaas stond de muziek aan de (te) harde kant, waardoor details verdwenen door het volume.

- Wouter

Scrum zorgde met hun afwisselende en leuke muziek voor een hele levendige en gezellige avond

- Mirjam van Straten

Wat een geweldige avond. De sfeer zat er meteen bij het begin al in en ging door tot het einde. Heerlijke muziek vol overtuiging gespeeld. Daarna lekker aan de whisky. Beter kan je een weekend niet beginnen!

- Michel

Enthousiaste groep die de zaal weet mee te krijgen. De folk zou zo van een rasechte Ierse band kunnen zijn! leuke avond gehad, waarbij als het echt in een pub geweest was zeker gedanst zou worden!

- Frans Houdijk

Weer ontzettend genoten van Scrum. Ik was er al voor de vierde keer maar het blijft voor mij het ultieme avondje uit.Het enthousiasme van de band leden spettert er van af en geeft je het gevoel dat je bij hen in de pub zit.Ik ben 76 jaar en even had ik het gevoel dat ik jaren jonger was.Veel succes en ga zo door.!

- Ciska Wassing

Prima muzikanten en mooie composities op originele wijze uitgevoerd. Alleen jammer dat het volume ten koste ging van de mooie muziek. Prima voor een festival in de open lucht, maar niet in een zaal. Mijn man heeft met acute hoofdpijn en vingers in de oren bij een aantal nummers het eerste deel van de voorstelling uitgezeten en is na de pauze niet meer in de zaal gaan zitten vanwege de geluidssterkte. Ook ik had na de voorstelling een doof gevoel in mijn oren. Zou fijn zijn als de balans tussen h

- Conny

Het was een feestje! ðŸ‘

- C. Vergeer

U kunt hier uw reactie plaatsen