zo 1 okt 2023
15:00 uur


Kleine Zaal
Muziek
pop

Popronde Gouda

Het grootste rondreizende festival van Nederland strijkt op zondag 1 oktober weer neer in Gouda.
Ga mee op muzikale ontdekkingstocht langs toffe locaties - kerkjes, platenzaken, galeries, caféetjes, podia, etc. - in het centrum van de stad en laat je verrassen door de muziek van de Popronde acts.
Popronde is gratis toegankelijk.

Programma in de Goudse Schouwburg:
Liam Pek - 15:00
Een wereld van verschil met het alledaagse. Liam Pek laat Blues, 70’s Pop en Indie groove allemaal doorschemeren om daarmee eindeloze creativiteit in zijn songwriting en performance te bewerkstelligen. Meeslepende ritmes, trippy gitaren en catchy melodieën gecombineerd met een eigenzinnige band zorgen voor een aanstekelijke levenslust.

Gyo Kretz - 16:15
Gyo Kretz heeft al meerdere gouden awards mogen ontvangen voor zijn werk als songwriter en componist. Voor de Amsterdamse zanger genoeg reden om het ook als soloartiest te proberen. Dit resulteerde in een album, genaamd ‘Sacrifices’, dat momenteel al meer dan 3 miljoen streams telt. Gyo opende eerder al shows voor Rondé, Jeangu Macrooy en Lucas Hamming.

Maya Shanti - 17:30
Maya Shanti, Nederlandstalige singer-songwriter die met haar songs, het prachtige en het pijnlijke dat het leven brengt bezingt. Maya is erg interactief met haar publiek waardoor saamhorigheid ontstaat. Zij heeft het voorprogramma voor o.a. Tash Sultana gedaan samen met de pierce brothers en recentelijk ook voor KARSU. In september 2023 komt haar debuut EP.

Check hier het hele programma

Locaties:
BarBier, Borrelzzz, Burgerhal & Sterzaal van Stadhuis van Gouda, De Goudse Waag, Museum Gouda, De Goudse Schouwburg, Heb Ik Via, Cultuurpodium Gouda Studio's, Poppodium So What!, Lunchroom Curcuma & Cafeetje Heeeurlijk.
Popronde toert van 9 september tot en met 25 november langs 42 steden in Nederland. De Popronde selectie, bestaande uit vooraf geselecteerde opkomende Nederlandse muziekacts krijgt de kans om veel speelervaring op te doen tijdens deze periode en nieuw publiek te bereiken. Als bezoeker kan je op één dag of avond in de binnenstad van locatie naar locatie gaan en heel veel optredens checken. Misschien wel van jouw nieuwe favoriete muziekact. Veel grote namen als De Staat, Jeangu Macrooy, The Vices, Wies, EUT, Chef’Special, CUT_, MEAU en Jay-Way toerden voor ze doorbraken ook mee met de Popronde!
Check voor meer informatie

U kunt hier uw reactie plaatsen