zo 2 okt 2022
15:00 uur


Kleine Zaal
Muziek
pop

€ 0.00

Popronde Gouda

Popronde Gouda is terug!
 
En we organiseren het dit jaar weer zoals je het gewend bent: gratis toegankelijk en met optredens door de hele stad!
Ontdek jouw favoriete nieuwe act in je stamkroeg, een prachtige kerk, Het Stadhuis, de Goudse Schouwburg of 'gewoon' in So What!

Programma in de Schouwburg
15:00-15:45 Jet van der Steen
16:45-17:30 Charlot
(ivm met bouwtijd begint Charlot iets later dan in het programmaboekje van de Popronde is vermeld)


Jet van der Steen - Pop/Nederlandstalig 
De 20-jarige Jet van der Steen laat al vanaf jonge leeftijd haar stem gelden. Teruggetrokken vanaf haar slaapkamer maakte ze videos voor haar nu grote publiek door regelmatig covers en hertalingen te plaatsen op TikTok (110k+ volgers), Instagram en YouTube. Nu heeft ze ook een eigen repertoire en wil ze niets liever dan deze liedjes live zingen.

CHARLOT - Alternative/Pop 
CHARLOT opende afgelopen voorjaar voor Froukje in o.a. Patronaat en Tivolivredenburg. Geïnspireerd door artiesten als Regina Spektor en AURORA combineert ze warme strijkers, synthesizers en haar serene stem om van haar verhalen muziek te maken. Na haar debuut EP 'Darker than the moon' werkt ze nu samen met o.a. Tessa Rose Jackson aan een nieuwe EP.


Check het hele programma hier.

In iedere stad aanwezig, de infostand!
Voor informatie over Popronde, tips en voor merchandise bezoek je de Popronde infostand.
Ook bij de infostand: Popronde CD's van vorige edities, oordopjes, polsbandjes, tasjes, T-shirts en boeken over (ietsjes meer dan) 25 jaar Popronde. En als je er dan toch bent, stem ook meteen op jouw favoriet voor de Paul Smits Award!

U kunt hier uw reactie plaatsen