za 18 sep 2021
15:00 uur


Gouden Zaal
Muziek
pop

Verwachte eindtijd: 18:00 uur

€ 5.00

Popronde Gouda

De Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in tientallen steden door het hele land. In elke stad treden op één avond vele opkomende Nederlandse bands en artiesten op bij een aantal verschillende podia. Eén dag in het jaar zijn zij de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten en is het centrum het festivalterrein. Op zaterdag 18 september is de Popronde in Gouda en wij zijn één van de deelnemende locaties.  

Programma in de Goudse Schouwburg: 

          15:00 GREAME JAMES
Graeme James is een internationaal gelauwerde artiest, beïnvloed door de rijke verhalen en muzikale tradities van folk. Tijdens zijn dynamische liveshows speelt hij alle instrumenten zelf en met behulp van een loop-pedaal combineert hij elektrische viool, gitaar, banjo, bas, piano, baritonukelele, mandoline, accordeon, mondharmonica en percussie.
         
      16:15 GINGE
Ineens was daar GINGE. In haar RnB-pop jasje en met nummers over gebroken harten, woede en romantiek. Geïnspireerd door o.a. Snoh Aalegra en Joy Crookes en al samenwerkend met .multibeat kwamen er soul en jazz invloeden bij kijken. Op haar debuut EP Belly gaat ze stevige thema’s aan: mentale struggles, ongelijkheid, niets blijft gespaard.
         
      17:30 LIZA WEALD
Liza Weald is het frisse folkpop-project van singer-songwriter Lisa de Bruijn. “Dit is hoe Fleet Foxes zou klinken met een vrouwelijke lead,” zegt TMM. Ze wist in 2020 al twee prijzen te bemachtigen: de Grote Prijs van Rotterdam en een Rotterdam Music Award. "Ze klinkt in haar eentje krachtiger dan de zussen van First Aid Kit," zegt DA Music.

De overige locaties en de rest van het programma vind je hier

U kunt hier uw reactie plaatsen