za 24 jul 2021
18:30 uur


Op locatie

Verwachte eindtijd: 19:30 uur

€ 0.00

Talkshow De Toekomst

bij voorstelling Mansholt (Testen voor Toegang)

Op locatie bij Kaasboerderij de Twee Hoeven in Haastrecht!

Sicco Mansholt was één van de eerste pleitbezorgers van de kringloopeconomie. Bij de voorstelling organiseert Toneelgroep Jan Vos op zaterdag een talkshow over de vraag hoe we als maatschappij een nieuwe koers kunnen varen. In een tijd waarin we muurvast lijken te zitten in oude gewoontes en ingesleten patronen, laten we mensen aan het woord  die met creatieve oplossingen en onverwachte invalshoeken komen. Mensen uit de praktijk, maar ook denkers en bestuurders. Op de locatie is de tentoonstelling Boeren in Beweging te zien, waarbij een aantal agrariërs geportretteerd wordt in beeld en tekst. Houd de website en social-mediakanalen van Toneelgroep Jan Vos in de gaten voor updates en meer informatie.

Je kunt de talkshow ook bezoeken als je op een andere datum naar de voorstelling gaat.
De entree is gratis, maar reserveer wel een ticket.


ETEN
Het is mogelijk om de talkshow te combineren met een maaltijd van huisgemaakte soep en brood. Klik hier voor meer informatie en tickets.

TESTEN VOOR TOEGANG
Regels voor buitenevenementen zijn aangepast. De anderhalve meter maatregel komt per 30 juni te vervallen voor evenementen met kaartverkoop en ook de mondkapjesplicht is dan niet meer van toepassing. Deze versoepeling heeft wel als voorwaarde dat er gecontroleerd moet worden op een geldig vaccinatiebewijs, dan wel een negatief coronatestbewijs. Bij deze controle wordt u ook gevraagd uw legitimatie te tonen. Kijk voor meer informatie op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/testen/testen-voor-toegang  
In de servicemail, die u ontvangt voor uw bezoek aan de voorstelling, zal de actuele informatie over de gang van zaken op locatie met u gedeeld worden.

LOCATIE
Mansholt is een voorstelling op locatie. In Haastrecht wordt de tent opgezet bij: 
Kaasboerderij de Twee Hoeven               
Steinsedijk 37, 2851 LB Haastrecht


 

U kunt hier uw reactie plaatsen