za 26 feb 2022
20:30 uur


Kleine Zaal
Muziek
jazz

€ 23.50

Crooners Night Club

A tribute to the legendary voices

De nachtclubs van Chicago, Las Vegas en New York waren ooit de artistieke wieg van bekende crooners als Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis jr. en Nat King Cole. Avond na avond gaven zij shows begeleid door orkesten van o.a. Count Basie, Duke Ellington en Quincy Jones. Beroemde songs uit het swingtijdperk, gecombineerd met sappige verhalen en stand-up comedy, waren de ingrediënten van deze shows.

‘Crooners Night Club’ brengt u terug naar het Las Vegas van de jaren 50, waar een jonge god en een oude rot elkaar ontmoeten voor radio opnames. De een kent het klappen van de zweep, de ander komt net kijken. De een leeft in het hier en nu, de ander in het verleden. Beiden claimen ze de Jazz, maar wie van de twee heeft gelijk? Stap in deze bevlogen wereld vol entertainment, filmsterren en de swingende muziek van het American songbook.

‘Crooners Night Club’: een gloedvolle avond met heerlijke muziek en de authentieke sfeer en intriges van toen. Muzikaal begeleid door het ‘Round Midnight Orchestra’, gebracht door jazzzanger Paul van Kessel en jazzzanger en presentator Thom Hoorweg.

In Jazzclub-setting!

U kunt hier uw reactie plaatsen