zo 20 mrt 2022
14:00 uur


Theatercafé

€ 0.00

Goudse Gasten

Goudse Gasten is een écht Gouds talkshowprogramma waarin alles wat er speelt en leeft in de stad besproken wordt. Bijzondere Gouwenaars, nieuwe projecten of evenementen, politieke of maatschappelijke thema’s en andere onderwerpen die spelen in de verschillende wijken. Daarbij worden uiteraard de mensen betrokken die er direct mee te maken hebben, zoals inwoners, raadsleden en ondernemers. 

Tijdens de talkshow ontvangen de presentatoren verschillende Goudse tafelgasten, zijn er video-items en vlogs te zien en is er altijd een muzikaal optreden. In het theatercafé van de Goudse Schouwburg kun je de talkshow gratis bijwonen en na afloop is er een borrel om na te praten. 

Er is een vast team van presentatoren en correspondenten, uiteraard allemaal Gouwenaars. Hildo Göbel, Barbara van Baarsel en Suzanne Glasbergen zijn de presentatoren en maken leuke, unieke en bijzondere items in en met Gouda. Daarnaast vertelt Urban Curator Esther van Pomeren over alle culturele activiteiten in de stad.

Onderwerpen en tafelgasten
Raadsgriffier Eleonore Karman komt praten over de verkiezingen in Gouda en Jaap Oopsterom komt vertellen over de nieuwe freerunbaan in het Goudse Hout. Daarnaast gaan we in gesprek met de communitymanager en woonpanellid van woonproject 1828, praten we over een bijzonder theaterproject en Hildo geeft aandacht aan lokale initiatieven die Oekraïne ondersteunen. Ook Suzanne en Hildo zijn weer op pad geweest voor een leuk item! 


Kan je er niet bij zijn? De talkshow is ook te volgen via de volgende livestream:

U kunt hier uw reactie plaatsen