zo 17 okt 2021
14:00 uur


Theatercafé

€ 0.00

Goudse Gasten

Goudse Gasten is een écht Gouds talkshowprogramma waarin alles wat er speelt en leeft in de stad besproken wordt. Bijzondere Gouwenaars, nieuwe projecten of evenementen, politieke of maatschappelijke thema’s en andere onderwerpen die spelen in de verschillende wijken. Daarbij worden uiteraard de mensen betrokken die er direct mee te maken hebben, zoals inwoners, raadsleden en ondernemers. 

Tijdens de talkshow ontvangen de presentatoren verschillende Goudse tafelgasten, zijn er video-items en vlogs te zien en is er altijd een muzikaal optreden. In het theatercafé van de Goudse Schouwburg kun je de talkshow gratis bijwonen en na afloop is er een borrel om na te praten. 

Er is een vast team van presentatoren, vloggers en correspondenten, uiteraard allemaal Gouwenaars. Hildo Göbel en Barbara van Baarsel zijn het duo voor de hoofdpresentatie. Ivo Straver is politiek correspondent en Robin Bergenhenegouwen focust zich op de jongeren in de stad. Nick Faken- de Vries en Etienne Soonius zijn onze eigen ‘Jakhalzen’ die bijzondere Gouwenaars in de spotlight zetten. Suzanne Glasbergen schuift regelmatig aan over items rondom Gouda 750 en Urban Curator Esther van Pomeren over alle culturele activiteiten in de stad.

Met Goudse Gasten wil de Goudse Schouwburg de verbinding zoeken met alles dat Gouda te bieden heeft. Voor iedereen die, net als wij, betrokken en trots is op onze mooie stad!

Houd deze webpagina of onze social media in de gaten voor de meest actuele onderwerpen.

U kunt hier uw reactie plaatsen