zo 22 mei 2022
15:00 uur


Agnietenkapel
Muziek
singer-songwriter

€ 13.50

Jodymoon

Agnieten Sessions

De Goudse Schouwburg presenteert Agnieten Sessions: intieme concerten op een geschiedrijke locatie

Jodymoon bestaat dit jaar 15 jaar en dat vieren ze met een nieuw album en een gelijknamige tour: Firestone. Het Maastrichtse singer-songwriter duo heeft in het afgelopen corona jaar dankbaar gebruik gemaakt van de extra tijd om in hun eigen studio in alle rust nieuwe tracks vast te leggen. Vóór corona lag er al het plan om een echte duo-plaat te maken, met in de hoofdrol gitaar, piano, percussie en zang. Eentje die het live gevoel weerspiegelt. Het resultaat maakt duidelijk dat Jodymoon in de afgelopen 15 jaar niets heeft ingeboet aan muzikaliteit en creativiteit en dat we hier te maken hebben met twee rasmuzikanten die hun hart hebben verpand aan eerlijke muziek.

Zangeres en pianiste Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets hebben, sinds ze in 2008 met hun warme mix van singer-songwriter, folk, pop, klassiek en roots de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland wonnen, 6 studio albums uitgebracht. Ze traden op in onder meer Canada, Spanje, Engeland, Duitsland en Italië. Hun albums kregen in Nederland stuk voor stuk lovende recensies en worden sinds een aantal jaren ook in Duitsland uitgebracht.

Digna Janssen zang, toetsen
Johan Smeets gitaar, dobro, percussie, voet, zang

www.jodymoon.com

Dit optreden vindt plaats in de Agnietenkapel (Nieuwe Markt 100), op enkele minuten loopafstand van De Goudse Schouwburg.
Drankje niet inbegrepen

U kunt hier uw reactie plaatsen