zo 27 jun 2021
14:00 uur


Theatercafé
Eigen productie

€ 0.00

Goudse Gasten

Fantastisch nieuws: onze deuren zijn weer open! En wat hebben we onze bezoekers gemist. Op 27 juni ontvangen we jullie graag bij de nieuwe talkshow Goudse Gasten!

Goudse Gasten is een écht Gouds talkshowprogramma waarin alles wat er speelt en leeft in de stad besproken wordt. Bijzondere Gouwenaars, nieuwe projecten of evenementen, politieke of maatschappelijke thema’s en andere onderwerpen die spelen in de verschillende wijken. Daarbij worden uiteraard de mensen betrokken die er direct mee te maken hebben, zoals inwoners, raadsleden en ondernemers. We gaan de wijk in, langs bij mensen en vooral; het gesprek aan.

Tijdens de talkshow ontvangen de presentatoren verschillende Goudse tafelgasten, zijn er video-items en vlogs te zien en is er altijd een muzikaal optreden. In het theatercafé van de Goudse Schouwburg kun je de talkshow gratis bijwonen en na afloop is er een borrel om na te praten. 

Er is een vast team van presentatoren, vloggers en correspondenten, uiteraard allemaal Gouwenaars. Hildo Göbel en Barbara van Baarsel zijn het duo voor de hoofdpresentatie. Ivo Straver is politiek correspondent en Robin Bergenhenegouwen focust zich op de jongeren in de stad. Nick Faken- de Vries en Etienne Soonius zijn onze eigen ‘Jakhalzen’ die bijzondere Gouwenaars in de spotlight zetten. Suzanne Glasbergen schuift regelmatig aan over items rondom Gouda 750 en Urban Curator Esther van Pomeren over alle culturele activiteiten in de stad.

Met Goudse Gasten wil de Goudse Schouwburg de verbinding zoeken en bieden voor alles dat Gouda te bieden heeft. Verbinding tussen inwoners onderling, Goudse initiatieven of projecten of bijvoorbeeld met politieke of maatschappelijke onderwerpen. Voor iedereen die, net als wij, betrokken en trots zijn op onze mooie stad.

1e pilot
De eerste live pilot is op zondag 27 juni om 14:00 uur. 
Vanaf september is Goudse Gasten iedere derde zondag van de maand om 14.00 uur.

U kunt hier uw reactie plaatsen