vr 26 feb 2021
20:00 uur

Online
Eigen productie
streaming

Verwachte eindtijd: 22:00 uur

€ 7.50

3x30 kleinkunst - livestreamticket

Cecilia Adorée, Beth & Flo, Diederick Ensink

Waarom één voorstelling kiezen, als je er ook 3 op een avond kan zien? In 3x30 in Concert zie je drie te gekke optredens van 30 minuten met 3 totaal verschillende artiesten. Zeker weten dat je een nieuw pareltje ontdekt! Deze speciale kleinkunsteditie zie je zangeres en actrice Cecilia Adorée, pianoduo Beth & Flo en muzikant Diederick Ensink.

Cecilia Adorée
Bij het grote publiek is Cecilia vooral bekend als Tiffy Koster in Nieuwe Tijden en sinds 2019 in Goede Tijden Slechte Tijden. Daarnaast speelde ze gastrollen in Flikken Maastricht, CMC en Dokter Deen en liep ze in haar afstudeerjaar stage bij Soldaat van Oranje. Haar opleiding deed ze op de muziektheateracademie Codarts in Rotterdam.

Beth & Flo
Beth & Flo, oftewel Elsbet Remijn en Claudette Verhulst, studeerden aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, waar zij beiden hun Masterdiploma klassiek piano behaalden. Het duo valt op door hun frisse energie, eensgezind samenspel en door de verrassende vorm van concerteren die zij de afgelopen jaren ontwikkelden. Dit bracht hen in 2020 tot de Finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival (AKF). De jury omschreef hen als “een veelbelovend cabaretduo dat klassieke muziek knap weet te combineren met prachtige scènes”. Met de voorstelling Niet wat je denkt, hun absurdistische programma vol klassieke werken, touren zij de laatste maanden van 2020 door het land samen met de twee andere Finalisten van het AKF.

Diederick Ensink
Diederick Ensink maakt er een sport van om zoveel mogelijk instrumenten te bespelen. Op 7-jarige leeftijd begon hij zijn muzikale loopbaan met vioolles, daarna is het uit de hand gelopen. ‘Een gezonde verslaving’, noemt Diederick het. Het liefste zou hij in zijn eentje alle instrumenten van een orkest willen bespelen… én daarbij nog willen zingen. Dat gaat natuurlijk niet, zou je denken. Ondertussen is de muziek-instrumenten-teller de 10 al gepasseerd en kan hij door middel van technologie zoals bijvoorbeeld een ‘loop-station’ in zijn eentje dat gedroomde orkest live op de bühne tot leven roepen. 

Dit ticket geeft recht op toegang tot de livestream. Je koopt per beeldscherm/device één kaartje. De livestream kun je een kwartier voor aanvang opstarten. De ticketprijs is exclusief €0,99 per kaart servicekosten.  

De Goudse Schouwburg Borrelbox
In samenwerking met Kruim presenteert de schouwburg de Goudse Schouwburg Borrelbox. Je bestelt bij Kruim een goedgevulde box met lekkere lokale hapjes die thuisbezorgd wordt of afgehaald kan worden.

Bestel de Goudse Schouwburg Borrelbox via de website van Kruim.

U kunt hier uw reactie plaatsen