zo 24 jan 2021
15:00 uur

Online
Familievoorstelling

Verwachte eindtijd: 16:00 uur

€ 5.00

Zoet op Zondag Kids - Apennoten - Zoveel Kleuren

Livestreamticket

Deze livestream is geannuleerd. Iedereen met tickets ontvangt bericht.
Wij hebben er alles aan gedaan om theatervoorstellingen te blijven presenteren, maar door verder aangescherpte maatregelen hebben we helaas moeten besluiten om ook onze livestreams t/m 9 februari te annuleren. We vinden het op dit moment onverantwoord om artiesten, onze technische mensen en ander schouwburgpersoneel bij elkaar te brengen om de livestreams te realiseren.
________________

Haal het zondagmiddag gevoel in huis met Zoet op Zondag! In deze Kids edition zie je Bas en Nienke van Apennoten!

Bas is de bedenker van Apennoten en is met het programma ook op televisie te zien. Nienke van den Berg is de zangeres van Apennoten. Tussen 2009 en 2018 was zij het gezicht van Zappelin. In die negen jaar heeft Nienke ontelbare optredens voor de allerkleinsten verzorgd. Precies dezelfde doelgroep dus als van Zoveel Kleuren! Onder andere met Zappelin Go heeft ze bewezen een ontzettend leuk interactief programma met én voor kinderen te kunnen verzorgen. Hierdoor is Zoveel Kleuren een ontzettend interactieve voorstelling waarbij de kleine supersterren in spé zich veilig en op hun gemak voelen. En waarbij een feestje gegarandeerd is!

Maak de zondag zoet met heerlijke lekkernijen van Brownies & Downies! Bestel de Sweets Box via de website van Kruim.

Dit ticket geeft recht op toegang tot de livestream. Je koopt per beeldscherm/device één kaartje. De livestream kun je een kwartier voor aanvang opstarten. De ticketprijs is exclusief €0,99 servicekosten.  

U kunt hier uw reactie plaatsen