vr 15 jan 2021
20:00 uur

Online
Eigen productie
streaming

€ 7.50

3x30 in concert - livestreamticket

Hind, Sugar Queen & Nina June

Waarom één voorstelling kiezen, als je er ook 3 op een avond kan zien? In 3x30 in Concert zie je drie te gekke optredens van 30 minuten met 3 totaal verschillende artiesten. Zeker weten dat je een nieuw pareltje ontdekt! Deze editie komen zangeres Hind, bekend van Idols, Amerikaans bluestrio Sugar Queen en singer-songwriter Nina June.

Hind
De Goudse zangeres Hind Laroussi werd bekend toen ze meedeed aan de eerste editie van Idols, waar ze tot de halve finale kwam. Haar debuutsingle ‘Summer All Over Again’ werd direct een grote hit, met als gevolg dat Hind veel op tv en in het land te zien was. In 2004 werd Hind onderscheiden met een Edison voor Beste Nieuwe Artiest Nationaal en ontving ze een gouden plaat voor haar debuutalbum Around The World. Van dat album zijn inmiddels al meer dan 40.000 stuks verkocht. Gaf Hind met haar debuutalbum haar visitekaartje af met haar tweede album Halfway Home vestigt ze haar naam verder in de muziekwereld. In 2008 vertolkte ze Nederland op het Songfestival en momenteel scoort ze hit na hit in LA!

Sugar Queen
Michele, bekend als Sugar Queen, is een veelzijdige Amerikaanse vocaliste en songwriter, die de blues vertolkt in Europa, de VS en Azië en momenteel gevestigd is in België/Nederland. Haar familiewortels liggen in Noord-Florida waar ze een natuurlijke interesse ontwikkelde voor gospel en blues. Trouw blijvend aan haar blues en gospel “roots”, deed ze optredens in kerken in de zuidelijke VS. In 2016 richtte Michele "Sugar Queen" op. Het was een samenwerkingsverband van Belgische en Nederlandse bluesartiesten en natuurlijk de Amerikaanse Sugar Queen. De ambitie van de band is om het Chicago bluesgeluid te vertolken. De debuut-CD "340 Blues" bereikte de nummer 4 positie van de Chicago Blues Roots Music Charts en in 2018 stond 340 Blues" op #9 in de Top Chicago Blues Album Chart. 

Nina June
Nina, winnaar van de Zilveren Notekraker 2018, wordt vergeleken met zangeressen als Ane Brun en Agnes Obel, maar heeft haar eigen sound die reikt tot buiten de landsgrenzen. Zo speelde ze in zalen van Paradiso tot New York en zong ze duetten met HAEVN en Thomas Dybdahl.

Laat je vervoeren door de muziek en Nina’s bijzondere stemgeluid. Een avond waarop verstilde schoonheid centraal staat.

Dit ticket geeft recht op toegang tot de livestream. Je koopt per beeldscherm/device één kaartje. De livestream kun je een kwartier voor aanvang opstarten. De ticketprijs is exclusief €0,99 per kaart servicekosten.  

De Goudse Schouwburg Borrelbox
In samenwerking met Kruim presenteert de schouwburg de Goudse Schouwburg Borrelbox. Je bestelt bij Kruim een goedgevulde box met lekkere lokale hapjes die thuisbezorgd wordt of afgehaald kan worden.

Bestel de Goudse Schouwburg Borrelbox via de website van Kruim.

U kunt hier uw reactie plaatsen