zo 10 jan 2021
20:00 uur

Online
Specials
streaming

€ 9.50

Man Man Man, de podcast Livestream

Thuisticket (livestream)

Man man man, de podcast host de laatste aflevering van het huidige seizoen via een livestream vanuit de Goudse Schouwburg. Kijk online mee met een thuisticket!

Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren vervolgen zoals altijd hun eindeloze zoektocht naar mannelijkheid door te doen waar ze goed in zijn: een podcast maken. Corona gooide roet in het eten waardoor de laatste aflevering van alweer het vijfde seizoen niet met een groot live publiek kan plaatsvinden. Om het huidige seizoen toch samen met jou af te sluiten, livestreamen de mannen de aflevering vanuit de Goudse Schouwburg. Een interactieve voorstelling vol bijzondere momenten en intieme verhalen in een ander jasje! 
 
Dus! Bel je beste vriend of vriendin, enthousiasmeer je partner of ga gewoon lekker alleen kijken naar deze bijzondere voorstelling en geniet van je favoriete podcast! 

Dit ticket geeft recht op toegang tot de livestream. Je koopt per beeldscherm/device één kaartje. De ticketprijs is exclusief €0,99 per kaart servicekosten.  
 

Over Man man man, de podcast
In hun podcast gaan Bas, Chris en Domien op zoek naar hun mannelijkheid. Aan de hand van goudeerlijke, maar herkenbare verhalen stellen ze zichzelf altijd de vraag: “Hoe mannelijk zijn we?”. In korte tijd is het trio door Nederland in het hart gesloten en won het een BNR Dutch Podcast Award, twee Online Radio Awards en een Marconi Online Award.

U kunt hier uw reactie plaatsen