wo 2 dec 2020
21:30 uur

Cinema zaal 3
Muziek
streaming

€ 12.50

Iris Hond

Livestream in Cinema Gouda

Omdat momenteel in de schouwburg maximaal 30 bezoekers zijn toegestaan, wordt deze voorstelling exclusief gestreamd naar Cinema Gouda! Op hetzelfde moment dat de voorstelling live in de schouwburg plaatsvindt, kun je meekijken op het grote witte doek in de bioscoop.

Iris Hond heeft zich door de jaren heen bewezen als pianiste van wereldniveau. Ook heeft Iris de afgelopen jaren duizenden mensen in vervoering gebracht met de vertelling van haar eigen bewogen leven. Ze heeft publiek over de hele wereld weten te inspireren met de manier waarop zij zich, door altijd vast te houden aan een droom, als 14-jarig dakloos meisje ontwikkeld heeft tot het formaat artiest dat zij nu is. Een artiest met een verhaal. Deze voorstelling eindigde letterlijk met het vinden van een echt thuis. En daar begint een nieuw hoofdstuk. En een nieuwe voorstelling. Dit keer staat ze niet alleen, maar met meerdere muzikanten op het podium.

Komend jaar gaat Iris op zoek naar mensen met een bijzondere thuissituatie. Van gevangenen tot een nomadenstam. Deze verhalen brengt zij, altijd op een geheel eigen manier en met muziek als basis, naar het theater. Ook schrijft ze op basis van alle verhalen een nieuw album gelijknamig aan de theatertour. Laat je ontroeren, inspireren en meevoeren door de nieuwe voorstelling Home van Iris Hond.

De kaartverkoop gaat via: www.cinemagouda.nl

U kunt hier uw reactie plaatsen