zo 6 dec 2020
15:00 uur

Online
Eigen productie
streaming

€ 12.50

Zoet op Zondag

Livestreamticket

Haal het zondagmiddag gevoel in huis met Zoet op Zondag! Op zondagmiddag zingt een wisselende artiest zijn of haar favoriete liedjes. Deze editie wordt verzorgd door musicalster Esmée Dekker.

Esmée Dekker, bekend van De Jantjes, My Fair Lady en Evita, was de afgelopen jaren te zien in vele musicals. Op haar 26-jarige leeftijd heeft zij al diverse rollen mogen spelen. Op deze bijzondere musical avond neemt ze je mee in haar carrière tot nu toe. Haar pianist Rob Mennen is ook geen onbekende, hij werkt o.a. samen met Ernst Daniël Smid, Brigitte Heitzer en Suzan Seegers.

Behalve haar prachtige stem brengt Esmée ook de kostuums en rekwisieten mee uit diverse voorstellingen. Ze vertelt over de verschillende rollen die zij heeft gespeeld en zingt de bekendste liedjes. Van Annie M.G. Schmidt tot Evita en van De Jantjes tot liedjes van Toon Hermans. Alles komt voorbij op deze speciale musicalmiddag.

Maak de zondag zoet met heerlijke lekkernijen van Brownies & Downies! Bestel de Sweets Box via de website van Kruim.

Dit ticket geeft recht op toegang tot de livestream. Je koopt per gezelschap één kaartje. De livestream kun je een kwartier voor aanvang opstarten. De ticketprijs is exclusief €0,99 per kaart servicekosten.  

U kunt hier uw reactie plaatsen