zo 6 dec 2020
15:00 uur

Grote Zaal
Eigen productie

Pauze: Nee

€ 17.50

Esmée Dekker

Zoet op Zondag

Haal het zondagmiddag gevoel in huis met Zoet op Zondag! Op zondagmiddag zingt een wisselende artiest zijn of haar favoriete liedjes. Deze editie wordt verzorgd door musicalster Esmée Dekker.

Esmée Dekker, bekend van De Jantjes, My Fair Lady en Evita, was de afgelopen jaren te zien in vele musicals. Op haar 26-jarige leeftijd heeft zij al diverse rollen mogen spelen. Op deze bijzondere musical avond neemt ze je mee in haar carrière tot nu toe. Haar pianist Rob Mennen is ook geen onbekende, hij werkt o.a. samen met Ernst Daniël Smid, Brigitte Heitzer en Suzan Seegers.

Behalve haar prachtige stem brengt Esmée ook de kostuums en rekwisieten mee uit diverse voorstellingen. Ze vertelt over de verschillende rollen die zij heeft gespeeld en zingt de bekendste liedjes. Van Annie M.G. Schmidt tot Evita en van De Jantjes tot liedjes van Toon Hermans. Alles komt voorbij op deze speciale musicalmiddag.

Maak de zondag zoet met heerlijke lekkernijen van Brownies & Downies! Bestel de Sweets Box via de website van Kruim. De box kan worden thuisbezorgd of afgehaald en je neemt deze mee naar het theater.

Deze voorstelling is ook via livestream te volgen. 

U kunt hier uw reactie plaatsen