vr 4 dec 2020
20:00 uur

Expeditie
Eigen productie

€ 19.50

3x30 in concert

Mart Hillen, Elke Vierveijzer, Marcel de Groot

Waarom één voorstelling kiezen, als je er ook 3 op een avond kan zien? In 3x30 in Concert zie je drie te gekke optredens van 30 minuten met 3 totaal verschillende artiesten. Zeker weten dat je een nieuw pareltje ontdekt! In de derde editie Mart Hillen, Elke Vierveijzer en Marcel de Groot. 

Mart Hillen
Er zijn weinig muzikanten die één gitaar kunnen laten klinken als een héle band. Mart Hillen is er zo één: hij speelt de melodie en de baspartij, en drumt tegelijkertijd op zijn gitaar. Of in de woorden van radio-dj Giel Beelen: ‘Je kunt het je niet voorstellen, maar dit gebeurt allemaal op één en dezelfde gitaar’.

Marcel de Groot
Marcel de Groot stond 15 jaar lang op vele podia samen met verschillende artiesten als zijn vader Boudewijn, Maarten van Roozendaal en vele anderen. Zijn voorstellingen kenmerken zich door de grote mate van intimiteit en indringendheid van zowel zijn repertoire als zijn performance. De passie waarmee hij zijn liederen zingt, de losheid waarmee hij zijn verhalen vertelt. Het valt allemaal prachtig samen tot een zeer fraai geheel. Foto: Raymond van Olphen

Elke Vierveijzer
Elke zong eerder dan ze praatte. Na het avondeten liep ze consequent naar de boekenkast in het hoekje bij het bureau en toverde ze haar favoriete liedjesboeken tevoorschijn. Geen wonderd dus dat ze in 2015 in de finale van het Amsterdams Kleinkunstfestival stond en werd bestempeld als een 'Jaloersmakend talent'. "Haar liedjes bevatten prachtige, haast literaire teksten. Blauwdruk, waarin ze zingt over een beknellend gezinsleven en het zichzelf losweken van haar ouders, is waarschijnlijk het mooiste wat het Amsterdams Kleinkunst Festival dit jaar te bieden had.", schreef het Parool.

Je wordt ter plekke ingedeeld in de Grote Zaal, Kleine Zaal of Gouden Zaal en je kunt lekker blijven zitten, de artiesten wisselen van zaal.

Deze voorstelling is ook via livestream te volgen. 

De Goudse Schouwburg Borrelbox
In samenwerking met Kruim presenteert de schouwburg de Goudse Schouwburg Borrelbox. Je bestelt bij Kruim een goedgevulde box met lekkere lokale hapjes die thuisbezorgd wordt of afgehaald kan worden, en neemt deze mee naar het theater! 

Bestel de Goudse Schouwburg Borrelbox voor €9,75 via de website van Kruim.

U kunt hier uw reactie plaatsen