do 3 dec 2020
20:00 uur

Online
Pubquiz
streaming

€ 12.50

FilmPubquiz

Livestreamticket

Welk team weet het meest van films van heel Gouda en omstreken? Daar gaat het om bij de FilmPubquiz! Cinema Gouda is druk bezig geweest om alle mogelijke feitjes, kennis en leuke opdrachten over hun lievelingsfilms te verzamelen. In vier rondes testen we je kennis over alles wat met het grote witte doek te maken heeft. Uiteraard wordt de quiz gepresenteerd door medewerkers van Cinema Gouda zelf.

Denk jij dat je de quiz kan winnen? Of heb je gewoon zin om nieuwe leuke filmfeitjes te leren? Verzamel dan snel je team en meld je aan! Als je liever alleen meedoet, mag dat natuurlijk ook. Uiterlijk een uur voor aanvang van de quiz ontvang je instructies en antwoordformulieren. .

Dit ticket geeft recht op toegang tot de livestream. Je koopt per scherm één kaartje. De livestream kun je een kwartier voor aanvang opstarten. De ticketprijs is exclusief €0,99 per kaart servicekosten.  

De Goudse Schouwburg Borrelbox
In samenwerking met Kruim presenteert de schouwburg de Goudse Schouwburg Borrelbox. Je bestelt bij Kruim een goedgevulde box met lekkere lokale hapjes die thuisbezorgd wordt of afgehaald kan worden.

Bestel de Goudse Schouwburg Borrelbox voor €9,75 via de website van Kruim.

U kunt hier uw reactie plaatsen