wo 27 okt 2021
20:00 uur


Grote Zaal
Muziek

Pauze: Ja
Verwachte eindtijd: 22:30 uur

1e rang€ 50.00
2e rang€ 48.00
3e rang€ 26.50

The Analogues

Let It Be: ABBEY ROAD

Deze voorstelling is alleen toegankelijk met een coronatoegangsbewijs. Klik hier voor meer informatie.

The Analogues toerden afgelopen seizoenen langs uitverkochte zalen met integrale vertolkingen van de The Beatles-albums 'Magical Mystery Tour', 'Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band' en 'The White Album'. Voor dit seizoen staat ‘Let It Be: Abbey Road’ op het programma.

De rechtgeaarde Beatles-kenner weet dat het album Let It Be als laatste verscheen, maar dat de opnames voor Abbey Road de laatste studio-samenwerking waren voordat de band uit elkaar viel. Eigenlijk is Abbey Road dus het laatste album. Dat The Beatles nog één keer zo'n absoluut meesterwerk konden produceren, was mede de verdienste van de teruggekeerde (producer) George Martin en (technicus) Geoff Emerick. Maar ook op Let It Be staan een aantal fantastische nummers, die het zonder meer verdienen om meegenomen te worden in deze show.

'Let It Be: ABBEY ROAD' dus; een integrale uitvoering van Abbey Road, aangevuld met hoogtepunten van Let It Be. In ieder geval genoeg materiaal waarbij de hulptroepen (blazers, strijkers) en het volledige vintage instrumentarium opnieuw kunnen schitteren. In principe completeren The Analogues met deze show hun missie: het integraal vertolken van alle ‘studio albums’ van The Beatles; de albums vanaf 1967 toen The Beatles zelf niet meer optraden. Deze muziek is door The Beatles zélf dus nooit live gespeeld. 

www.theanalogues.net

Leuk. Ik ga boeken als het definitief is

- Henk van Idsinga

yes, geweldig.. wijook

- Geert Helsloot

U kunt hier uw reactie plaatsen