wo 4 nov 2020
15:00 uur

Grote Zaal
Familievoorstelling

Pauze: Nee
Verwachte eindtijd: 16:25 uur

€ 17.50
t/m 12 jaar € 15.00

De Toneelmakerij

De Tantes

Van je familie moet je het hebben.
 
De winnaar van de Zapp Theaterprijs 2015 en de Gouden Krekel 2015 voor meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie komt naar Gouda! 

'De Tantes' is de enige jeugdtheatervoorstelling die zowel de publieks- als vakprijs kreeg. Een uitbundige voorstelling met deuren die slaan, mannen die vrouwen spelen en grappen die pijn doen. Over een kind dat zich moet redden. Over de grote vraag: wie voedt hier nu eigenlijk wie op? Joris woont in een verlaten visrestaurant. Alleen, want hij heeft geen ouders meer. Hij maakt zijn bed niet op, drinkt vijf liter cola per dag, leest stripboeken en zet het vuilnis niet buiten. Tot op een dag tante Cunera, tante Jo en tante Desiree met veel bombarie komen binnenvallen. Ze bezetten zijn huis, want ze hebben grootse plannen. Het familierestaurant gaat weer open, net als vroeger. Maar Joris geeft zich niet zo snel gewonnen en gelukkig komt er hulp uit onverwachte hoek. Zodra de tantes lucht krijgen van de indringer, ontspint zich een bloedstollende strijd met hete pepers, perfecte vermommingen en omkoperij. 

- 'Een zeldzaam goed gelukte komedie voor jeugdig publiek.' Krekeljury 2015 
- 'Deze voorstelling maakt je vrolijk!' Jury Zapp Theaterprijs 

- 'Tip: ga voor de voorstelling naar de WC, anders doe je het in je broek van het lachen.Midas, 9 jaar 

Voor iedereen vanaf 7 jaar
Drankje niet inbegrepen
In verband met specifieke 'kinderplacering' ontvangt u een week voor de voorstelling uw definitieve plaatsbewijs met tijdslot. 

Bekijk hier de corona maatregelen in De Goudse Schouwburg
 

U kunt hier uw reactie plaatsen