wo 21 okt 2020
15:00 uur

Kleine Zaal
Familievoorstelling
6+

€ 15.00
t/m 12 jaar € 12.50

Lonneke van Leth Dans

Nooit meer bang!

De tienjarige Daan gaat logeren bij zijn opa. In de logeerkamer staat een oude kast met heel veel lades die hem nieuwsgierig maken. Hij is dol op spanning, maar heeft wel een probleem. Hij is namelijk bang in het donker. De fantasie van de vertellende jongen komt tot leven in dans. Daan leert in deze voorstelling waarom hij bang is in het donker en hoe hij dat kan overwinnen. Stap in zijn spannende fantasiewereld en beleef een theaterervaring in dans, muziek en spel.

TIP: Doe ook mee aan de dansworkshop! 

Voor kinderen vanaf 6 jaar
Drankje niet inbegrepen
In verband met specifieke 'kinderplacering' ontvangt u een week voor de voorstelling uw definitieve plaatsbewijs met tijdslot.


Bekijk hier de corona maatregelen in De Goudse Schouwburg
 

U kunt hier uw reactie plaatsen

14:00 Dansworkshop Bust the Move!

Vanuit alledaagse bewegingen (bijvoorbeeld tuinsproeien, boodschappen doen en koken) worden dansbewegingen aangeleerd en zelf bedacht. Ouderwetse discomoves krijgen een hedendaagse twist! Samen met de dansers wordt een gezamenlijke choreografie gemaakt die natuurlijk aan de ouders wordt gepresenteerd. Kinderen ontdekken zo dat je zelfs met alledaagse bewegingen makkelijk en op een leuke manier een dans kunt creëren. De creativiteit van het kind wordt in deze workshop zeker aangesproken en het plezier staat voorop. Een mooi vertrekpunt om dans te ontdekken!

Voor kinderen vanaf 6 jaar