za 3 okt 2020
18:45 uur

Grote Zaal
Eigen productie

€ 39.50

Club DGS incl. BorrelBites

Rainbow Edition met Dolly Bellefleur

Club DGS is een nieuw avondvullend entertainment concept! Elke editie heeft andere hoofdgasten en een eigen thema. Neem plaats aan je eigen tafel en laat je verrassen door heerlijke BorrelBites, afgewisseld met muzikale of theatrale acts. Deze speciale Rainbow Edition is de aftrap van de activiteiten van de Goudse Regenboogweek voor Coming Out Day en hoofdgast is Dolly Bellefleur.

Dolly Bellefleur is het alter ego van cabaretier en tekstdichter Ruud Douma. Al dertig jaar trekt Dolly als ‘Frau Antje van het verkeerde kantje’ door ons kikkerlandje en vraagt op haar geheel eigen wijze aandacht voor mensenrechten in het algemeen, en de acceptatie van LHBT+ in het bijzonder. Voor haar tomeloze inzet voor de emancipatiestrijd van LHBT+ werd dit jaar door COC Nederland de Bob Angelo Penning aan Dolly uitgereikt. Begeleid door haar vaste klaviervirtuoos Kees van Zantwijk trakteert 'beauty with brains' Bellefleur de bezoekers van deze speciale Rainbow Edition van DGS op roze strijdliederen, ondeugende smartlappen en literaire luisterliedjes. Maar aangezien Dolly bekend staat om haar hilarische improvisaties, weet je eigenlijk nooit wat er gaat gebeuren… Komt allen! Want zoals Dolly altijd zegt: Homo, hetero, lesbisch, transgender of (b)i? We are family! Ter verhoging van de feestvreugde krijgt iedereen ook een lot en maakt kans op dolle prijzen! 

Drankje niet inbegrepen
Allergie of dieetwensen? Reserveer telefonisch: 0182-513750


Foto: Piek

Bekijk hier de corona maatregelen in De Goudse Schouwburg
 

Fles Cava

Maak je avond uit compleet met een fles heerlijke Cava!

Onbeperkt drankjes Hollands Assortiment

Maak je avond uit compleet met onbeperkt drankjes uit het Hollands assortiment (o.a. tapbieren, huiswijnen, tafelwater) en koffie/thee na afloop.

U kunt hier uw reactie plaatsen