do 14 apr 2022
20:00 uur


Grote Zaal
Muziek
Tribute

1e rang€ 26.00
2e rang€ 24.00
3e rang€ 14.50

Her Majesty

Are You Ready For The Country?

Na het grote succes van hun voorstellingen rond de muziek van Crosby, Stills en Nash & Young, duiken de topmuzikanten van Her Majesty nu in de geschiedenis van de countryrock. De band speelt werk van pioniers als Bob Dylan, Gram Parsons en Gene Clark. Ook countryrockhelden van een decennium later komen voorbij, zoals The Band, CCR en Grateful Dead. Muziek van eigentijdse artiesten als Wilco en The Jayhawks zal ook niet ontbreken. Een muzikale zoektocht naar de tumultueuze relatie tussen country en rock!

Dit is een verplaatsing vanuit seizoen 2019-2020. Omdat de nieuwe speeldatum in 2021 valt, is het op dit moment niet mogelijk om tickets te kopen. Eventueel resterende tickets gaan dit najaar in de verkoop.

www.hermajesty.nl

Nageniet Arrangement

Gereserveerde tafel met een bittergarnituur plus een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment, na afloop van de voorstelling.

Nageniet Arrangement De Luxe

Gereserveerde tafel met een luxe borrelplank plus een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment, na afloop van de voorstelling.

Pauze Arrangement

Gereserveerde tafel met een hapje en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment.

Dagblad van het Noorden | 15 feb. 2020: ‘...wat is het een zegen voor de zalen – en de bezoekers – dat deze vijf muzikanten elkaar gevonden hebben.’ ‘...muzikale klasse, spelplezier en geweldige zang. Probeer elders maar eens een vijfmansband met vijf van zulke stemmen te vinden. Alles messcherp.’ ‘Blijft bijzonder hoe dicht Paulusma bij Neil Young komt; alleen Southern Man is al een bezoek waard.’ 'Wat Lentink met zijn snaren uitvreet is onnavolgbaar: van bluegrass-banjo e

- Dagblad van het Noorden

U kunt hier uw reactie plaatsen