za 4 sep 2021
20:00 uur


Grote Zaal
Cabaret
stand-up comedy

1e rang€ 24.50
2e rang€ 22.50
3e rang€ 13.75

Ali B

KOORTS

Ali B timmert stevig aan de weg als theaterman. Hij won de Neerlands Hoop prijs, werd genomineerd voor de Poelifinario en Matthijs van Nieuwkerk vond zijn laatste programma ‘misschien wel de belangrijkste theatervoorstelling van het seizoen’. Nederland is misschien niet ziek maar heeft wel koorts. Echter is koorts ook het begin van genezing. Van opwinding. Van nieuwe kansen. Ali steekt zijn thermometer nogmaals in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Bent u benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult!

Dit is een verplaatsing vanuit seizoen 2018-2019. Omdat de nieuwe speeldatum in 2021 valt, is het op dit moment niet mogelijk om tickets te kopen. Eventueel resterende tickets gaan dit najaar in de verkoop.

www.alib.nl

Nageniet Arrangement

Gereserveerde tafel met een bittergarnituur plus een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment, na afloop van de voorstelling.

Nageniet Arrangement De Luxe

Gereserveerde tafel met een luxe borrelplank plus een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment, na afloop van de voorstelling.

Pauze Arrangement

Gereserveerde tafel met een hapje en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment.

U kunt hier uw reactie plaatsen