za 12 dec 2020
20:30 uur

Kleine Zaal
Toneel

Pauze: Nee
Verwachte eindtijd: 22:00 uur

€ 21.00

Black Sheep Can Fly | Saman Amini

Onvoorspelbaar Verleden

Na succesvolle voorstellingen zoals A Seat At The Table en Samenloop van Omstandigheden komt Black Sheep Can Fly nu met Onvoorspelbaar Verleden, een muzikale voorstelling van theatermakers Saman Amini en Nima Mohaghegh i.s.m Arie de Mol. Een tragikomedie over het vergaan door pijn uit het verleden en in hoeverre je als mens een keuze hebt je daarvan te bevrijden. Een voorstelling vol humor en scherpe inzichten.

Dit verhaal draait om Amir, ooit een straatschoffie, nu een talentvolle en gerespecteerde zanger aan het toppunt van zijn carrière. Ondanks al het succes is Amir verre van gelukkig. Hij is depressief, drinkt alsof er geen morgen meer is en raakt steeds verder verwijderd van alles wat hem lief is in het leven. Na een mislukt optreden stort zijn wereld in elkaar. Zijn fans en zijn beste vriend keren zich tegen hem. Die avond drinkt Amir als nooit tevoren en belandt in een zwart gat. Als hij weer bijkomt, is hij op het strand van Baarzagh, het station tussen aarde en hel. Amir komt in een hallucinante nachttocht terecht waar hij via donkere krochten en diepe dalen zijn weg naar huis probeert terug te vinden.  


Saman Amini’s kracht ligt in de gezongen vertelling. Hij verleidt je nu eens met een bitterzoete blues, dan weer slaat hij je om de oren met scherpe raps, melancholisch en betoverend. Ook in deze voorstelling gaan theatrale scenes en sterk persoonlijke liedjes moeiteloos in elkaar over. En zoals altijd weet Amini humor constant af te wisselen met scherpe inzichten.


Concept Saman Amini, Nima Mohaghegh
Tekst Saman Amini en Nima Mohaghegh i.s.m. Arie de Mol
Tekstuele bijdrage Vincent van der Valk
Regie, muziek Saman Amini
Eindregie, dramaturgie Nima Mohaghegh
Spel Saman Amini en Arie de Mol
Muzikaal leider Martin Verheesen
 
Een productie van BLACK SHEEP CAN FLY in coproductie met THEATER UTRECHT

 


Bekijk hier de corona maatregelen in De Goudse Schouwburg

Nageniet arrangement

Vanwege Corona Maatregelen is het momenteel alleen mogelijk om na de voorstelling gebruik te maken van de horecafaciliteiten met dit nagenietarrangement. Het arrangement bestaat uit een gereserveerde tafel, een mix van warme en koude vegetarische hapjes en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment.

U kunt hier uw reactie plaatsen