za 12 sep 2020
15:00 uur

Kleine Zaal
Toneel
verhalend

Pauze: Nee

€ 20.00

Nanna Tieman & Romijn Conen

Breeknacht

Romijn en Nanna, man en vrouw, hebben een succesvol theatergezelschap. In 2015 slaat echter het noodlot toe. Na het spelen van hun voorstelling ‘Feest’ krijgt Romijn op weg naar huis een herseninfarct. Een lange weg van revalidatie en wederopbouw volgt. Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, maakt Nanna nu opnieuw een voorstelling: ‘Breeknacht’. Vanuit haar persoonlijke perspectief, dat van partner en mantelzorger. Over het leven voor en het leven na die afschuwelijke zwarte septembernacht. Maar vooral over hun liefde die (bijna) alles overwint.

www.nannatieman.nl

Deze voorstelling is verplaatst vanuit seizoen 2019-2020

BorrelBag DELUXE

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag DELUXE bestaat uit een flesje prosecco, een flesje water en heerlijke lekkernijen.

Nageniet Arrangement Summer Special

Vanwege Corona Maatregelen is het momenteel alleen mogelijk om na de voorstelling gebruik te maken van de horecafaciliteiten met dit nagenietarrangement. Het arrangement bestaat uit een gereserveerde tafel, een mix van warme en koude vegetarische hapjes en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment.

U kunt hier uw reactie plaatsen