wo 15 jul 2020
19:30 uur

Grote Zaal
Muziek

€ 23.50

Sven Ratzke

Where are we now

Op meerdere fronten wordt dit een unieke theateravond: in hartje zomer naar de schouwburg, in een bijzondere setting op het toneel in de Grote zaal en met een geweldig programma van Sven Ratzke; één van de allerbeste Bowie-vertolkers!

Dat hij een goede Bowie-vertolker is, heeft hij met ‘Starman’ al bewezen. De show zorgde wereldwijd voor furore. In ‘Where are we now’ laat Ratzke een andere kant van Bowie zien: die van de grote liedjesschrijver, de poëet. Gehuld in prachtige kostuums neemt Sven je mee door het haast filmische universum van Bowie, waar vergankelijkheid, liefde en de dood terugkerende thema's zijn. Van personage naar personage, van scène naar scène, tot de essentie ontbloot.

Vanwege de Coronamaatregelen is deze voorstelling korter dan het oorspronkelijke progamma. Geniet van een aantal nummers uit de show én van nog niet eerder uitgevoerde songs van de grootmeester van de pop. 

www.sven-ratzke.com

Lees hier meer over onze Corona Maatregelen.
BorrelBag DELUXE

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag DELUXE bestaat uit een flesje prosecco, een flesje water en heerlijke lekkernijen.

BorrelBag SALTY

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag SALTY bestaat uit een flesje wijn, (speciaal)bier óf frisdrank naar keuze, een flesje water en hartige lekkernijen.

BorrelBag SWEET

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag SWEET bestaat uit een warm drankje naar keuze, een flesje water en zoete lekkernijen.

Nageniet Arrangement Summer Special

Vanwege Corona Maatregelen is het momenteel alleen mogelijk om na de voorstelling gebruik te maken van de horecafaciliteiten met dit nagenietarrangement. Het arrangement bestaat uit een gereserveerde tafel, een mix van warme en koude vegetarische hapjes en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment.

U kunt hier uw reactie plaatsen