za 27 jun 2020
15:30 uur

Kleine Zaal
Cabaret

Pauze: Nee
Verwachte eindtijd: 16:30 uur

€ 15.00

Klapstoelkabaret

Twee cabaretiers in een intieme setting: dat wordt de hele dag lachen in de schouwburg met maar liefst 3 edities van Klapstoelkabaret op 1 dag.
Een mooi initiatief van zeven cabaretiers, die stuk voor stuk al festivals en prijzen wonnen. Zij zijn hun nieuwe voorstelling aan het ontwikkelen, maar missen nu hun eerste meters; het essentiële 'try-outen' voor publiek en de reacties waarmee ze de voorstelling verder kunnen ontwikkelen. 

Klapstoelkabaret komt naar Gouda met een eigen uitklapbaar pop-up podium dat neergezet wordt in onze kleine zaal. Je hoeft bij ons geen eigen klapstoel mee te nemen; we maken het onze bezoekers graag gemakkelijk. De stoelen staan al klaar, op 1,5 meter afstand. Volledig corona-proof dus, voor maximaal 30 gelukkige bezoekers per voorstelling. Wees er dus snel bij en geniet van dit intieme optreden in onze kleine zaal!

Er treden 2 artiesten op met elk een programma van ongeveer 30 minuten. Wie dat zijn? Kiki Schippers en Pieter Verelst!

Kiki Schippers won de publieksprijs én de persoonlijkheidsprijs bij Cameretten. Ze bedrijft satire bij Spijkers met Koppen, schrijft columns voor het AD, ontving de Annie M.G. Schmidtprijs voor het lied Er spoelen mensen aan en werd al vier keer genomineerd voor het beste theaterlied.

Pieter Verelst won in 2016 met de monoloog ‘Mijn broer en ik’ zowel de juryprijs als de persoonlijkheidsprijs op het befaamde Camerettenfestival in Rotterdam. De voorstellingen van Pieter zitten vol met zijn typische humor en muzikale vondsten. 

De voorstelling speelt op 27 juni om 15.30u, 19.00u en 21.00u 

Lees hier alles over onze Corona Maatregelen.

Drankje niet inbegrepen.

U kunt hier uw reactie plaatsen