za 11 jul 2020
20:00 uur

Grote Zaal
Show

Pauze: Nee
Verwachte eindtijd: 21:15 uur

€ 15.00

Marja's Spetterende Bingo Show

Zet je maar schrap, want we gaan in een bijzondere settting op het toneel in onze Grote zaal balletjes rollen en BINGO roepen! Met de Spetterende Bingo Show reist de Rotterdamse diva Marja van Katendrecht (o.a. van de Tupper Topper Show) het hele land door.
 
De show bestaat uit meer dan alleen maar ‘balletjes en prijzen’ aldus de celebrity hostess: ‘de Spetterende Bingo is ook entertainment, met geweldige muziek, humor, mooie gesprekken en vooral heel veel liefde.’ Het gaat bij Marja altijd om het ontdekken van de liefde voor een ander. De Spetterende Bingo Show is toegankelijk voor iedereen!
 
Natuurlijk worden er prachtige prijzen beschikbaar gesteld. Door de schouwburg, maar ook zeker door de diva zelf. Sluiten we af met een 1,5 meter-proof-polonaise?

De voorstelling kan alleen doorgaan bij een bepaald aantal deelnemers. Dus trommel iedereen op om mee te doen!

Inclusief drankje dat je van tevoren bij de bar kunt ophalen en gezellig mee kunt nemen de zaal in!

Lees hier alles over onze Corona Maatregelen.

BorrelBag DELUXE

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag DELUXE bestaat uit een flesje prosecco, een flesje water en heerlijke lekkernijen.

BorrelBag SALTY

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag SALTY bestaat uit een flesje wijn, (speciaal)bier óf frisdrank naar keuze, een flesje water en hartige lekkernijen.

BorrelBag SWEET

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag SWEET bestaat uit een warm drankje naar keuze, een flesje water en zoete lekkernijen.

Nageniet Arrangement Summer Special

Vanwege Corona Maatregelen is het momenteel alleen mogelijk om na de voorstelling gebruik te maken van de horecafaciliteiten met dit nagenietarrangement. Het arrangement bestaat uit een gereserveerde tafel, een mix van warme en koude vegetarische hapjes en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment.

U kunt hier uw reactie plaatsen