zo 12 jul 2020
12:00 uur

Grote Zaal
Klassiek
klassiek op zondag

€ 25.00

Klassiek op Zondag

Busch Trio

Deze editie noemen we 'Klassiek op een Zomer-zondag'! In een bijzondere setting op het toneel in onze Grote zaal kun je genieten van de mooie klanken van het Busch Trio.

De eerste cd van pianist Omri Epstein, violist Mathieu van Bellen en cellist Ori Epstein werd meteen een hit. De Volkskrant schreef: ‘Beluister hem één keer en je weet: dit is verschrikkelijk goed.’ In 2016 kreeg Busch Trio de Kersjesprijs met als jurycommentaar: ‘Met hun warme, weelderige klank, perfecte balans en meeslepende spel, zijn zij de ideale vertolkers van het rijke repertoire voor pianotrio.’ Deze middag speelt het trio: Antonin Dvorak - Piano Trio Nr4 e minor op 'Dumky' en Dmitri Shostakovich - Piano trio nr2 e-Moll op. 67 

Lees hier alles over onze Corona Maatregelen.
 
BorrelBag DELUXE

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag DELUXE bestaat uit een flesje prosecco, een flesje water en heerlijke lekkernijen.

BorrelBag SALTY

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag SALTY bestaat uit een flesje wijn, (speciaal)bier óf frisdrank naar keuze, een flesje water en hartige lekkernijen.

BorrelBag SWEET

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag SWEET bestaat uit een warm drankje naar keuze, een flesje water en zoete lekkernijen.

Nageniet Arrangement Summer Special

Vanwege Corona Maatregelen is het momenteel alleen mogelijk om na de voorstelling gebruik te maken van de horecafaciliteiten met dit nagenietarrangement. Het arrangement bestaat uit een gereserveerde tafel, een mix van warme en koude vegetarische hapjes en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment.

U kunt hier uw reactie plaatsen