vr 4 sep 2020
21:30 uur

Grote Zaal
Cabaret
verhalend

€ 20.00

Martijn Kardol

Welkom

'Indrukwekkend', 'uitstekende verteller' en 'een geweldige winnaar' schreef de pers nadat Martijn alle prijzen op het Leids- en Groninger Cabaret Festival won. Zijn debuutprogramma ‘Bang’ kreeg lovende kritieken en werd genomineerd voor de Neerlands Hoop 2018. Martijn is een veelgevraagd radiocolumnist (Radio 538 / 3FM) en was wekelijks te zien bij RTL Late Night. In zijn tweede voorstelling maakt hij contact met de wereld en de mensen om hem heen. Want alles beter dan in eenzaamheid te eindigen. Daarom zet hij zijn voordeur op een kier!

www.martijnkardol.nl

Deze voorstelling is verplaatst vanuit seizoen 2019-2020

BorrelBag DELUXE

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag DELUXE bestaat uit een flesje prosecco, een flesje water en heerlijke lekkernijen.

BorrelBag SALTY

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag SALTY bestaat uit een flesje wijn, (speciaal)bier óf frisdrank naar keuze, een flesje water en hartige lekkernijen.

BorrelBag SWEET

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag SWEET bestaat uit een warm drankje naar keuze, een flesje water en zoete lekkernijen.

Nageniet Arrangement Summer Special

Vanwege Corona Maatregelen is het momenteel alleen mogelijk om na de voorstelling gebruik te maken van de horecafaciliteiten met dit nagenietarrangement. Het arrangement bestaat uit een gereserveerde tafel, een mix van warme en koude vegetarische hapjes en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment.

U kunt hier uw reactie plaatsen