do 9 jul 2020
19:30 uur

Grote Zaal
Show
one man show

€ 21.50

Milo Berlijn

Mens erger je niet 1.5!

De anderhalve meter samenleving blijkt in de praktijk moeilijk na te leven. Ruim tweederde van de Nederlanders heeft in de supermarkt of op het werk last van mensen die te dichtbij komen, van het wachten in een rij of van voordringers. Er is genoeg om ons druk over te maken. Maar waarom maken we het onszelf zo lastig? En hoe kunnen we op een leuke en spontane manier omgaan met het Nieuwe Normaal?

‘Mens erger je niet 1.5!’ Dat is de lachspiegel die Milo Berlijn, gangmaker in aardigheid, ons voorhoudt. Aan de hand van hilarische en rake voorbeelden laat hij zien hoe we elke dag weer genadeloos onze eigen frustraties organiseren, zeker in coronatijd.

Het kan anders en dat begint bij onszelf. Vanuit het besef dat een positieve actie altijd leidt tot een positieve reactie. Of je een bijzondere, leuke of gave dag hebt, heb je zelf in de hand. Milo Berlijn, al jaren een veelgevraagd spreker op het gebied van menselijke interactie, komt naar Gouda. Hij confronteert, reageert en inspireert. Rauw cabaret vanaf een bijzondere setting op het toneel in onze Grote zaal, dat het hart aanspreekt!

Lees hier alles over onze Corona Maatregelen.
 

U kunt hier uw reactie plaatsen