vr 2 okt 2020
21:30 uur

Grote Zaal
Muziek
theaterconcert

Pauze: Nee

€ 25.00

The Bluebirds

Elske DeWall, Krystl en Rachel Louise

Drie fantastische zangeressen brengen een ode aan de mooiste americana en country songs. Laat je verrassen door hun muzikaliteit, liefde voor muziek, plezier en verhalen. Geniet van grote countryklassiekers, maar ook van minder bekende liedjes van artiesten als de Dixie Chicks, Alison Krauss, June Carter en Shania Twain. Ook eigen werk van het goed ontvangen debuutalbum ‘Sisters’ is te horen. Catchy, driestemmig en persoonlijk, zoals dat hoort in dit genre.

Dit is een verplaatsing vanuit seizoen 2019-2020

BorrelBag DELUXE

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag DELUXE bestaat uit een flesje prosecco, een flesje water en heerlijke lekkernijen.

BorrelBag SALTY

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag SALTY bestaat uit een flesje wijn, (speciaal)bier óf frisdrank naar keuze, een flesje water en hartige lekkernijen.

BorrelBag SWEET

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag SWEET bestaat uit een warm drankje naar keuze, een flesje water en zoete lekkernijen.

Nageniet Arrangement Summer Special

Vanwege Corona Maatregelen is het momenteel alleen mogelijk om na de voorstelling gebruik te maken van de horecafaciliteiten met dit nagenietarrangement. Het arrangement bestaat uit een gereserveerde tafel, een mix van warme en koude vegetarische hapjes en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment.

U kunt hier uw reactie plaatsen