vr 17 jul 2020
19:30 uur

Grote Zaal
Cabaret

€ 19.50

Marjolijn van Kooten

Ongestoord

Wellicht heb je haar gezien tijdens ons Theater Virus Festival; cabaretière Marjolijn van Kooten verwende ons met een heerlijk optreden vanuit haar woonkamer. Ze heeft de afgelopen tijd niet bij de pakken neer gezeten en zo konden we o.a. genieten van haar Quarantainelied en haar 'Café Ongestoord'. Gelukkig komt ze deze zomer speciaal alsnog naar ons toe met haar programma 'Ongestoord' dat te zien is in een bijzondere setting op het toneel in onze Grote zaal.

Het psychiatrisch cabaret van Marjolijn van Kooten wordt ongelofelijk goed ontvangen. Tussen de lachbuien door voelt haar publiek zich getroost en verbonden door haar relativerende humor en ontroerende liedteksten. Het gaat nu al een paar jaar zó goed met Marjolijn, dat het bijna eng wordt. Dus kom maar op met die tegenslag; Van Kooten zet haar hangende schouders eronder en maakt er denderende grappen over. Want humor blijkt nog altijd het beste medicijn. Deze avond is 100% anti-depressief. Bijwerkingen: lachstuipen en troost.

www.marjolijnvankooten.nl

Lees hier alles over onze Corona Maatregelen.

BorrelBag DELUXE

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag DELUXE bestaat uit een flesje prosecco, een flesje water en heerlijke lekkernijen.

BorrelBag SALTY

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag SALTY bestaat uit een flesje wijn, (speciaal)bier óf frisdrank naar keuze, een flesje water en hartige lekkernijen.

BorrelBag SWEET

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag SWEET bestaat uit een warm drankje naar keuze, een flesje water en zoete lekkernijen.

Nageniet Arrangement Summer Special

Vanwege Corona Maatregelen is het momenteel alleen mogelijk om na de voorstelling gebruik te maken van de horecafaciliteiten met dit nagenietarrangement. Het arrangement bestaat uit een gereserveerde tafel, een mix van warme en koude vegetarische hapjes en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment.

U kunt hier uw reactie plaatsen