zo 12 jul 2020
15:00 uur

Kleine Zaal
Muziek

€ 12.50

Pieternel

Agnieten Sessions

De prachtige Agnietenkapel als locatie gebruiken gaat nu helaas even niet, maar we presenteren de Agnieten Sessions tijdelijk op locatie.. in onze kleine zaal!

Met de Agnieten Sessions bieden we intieme concerten die normaal gesproken op de geschiedrijke locatie Agnietenkapel plaats vinden. Omdat dit jaar nu eenmaal heel veel anders gaat dan gepland, doen wij deze Session met Pieternel in een gezellige, intieme setting in onze Kleine zaal.

Pieternel is een avontuurlijke ‘Nashville-girl’ uit Amsterdam en verlegt de grenzen van het genre. Natuurlijk speelt ze gitaar, maar ze geeft haar eigen draai aan de geliefde sound uit Music City. Haar zang en melodische stijl laten invloeden horen van namen als First Aid Kit, Douwe Bob, Bonnie Raitt, Lucius en Chris Stapleton.

Drankje niet inbegrepen.

www.pieternelmusic.com

Lees hier alles over onze Corona Maatregelen.

BorrelBag DELUXE

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag DELUXE bestaat uit een flesje prosecco, een flesje water en heerlijke lekkernijen.

BorrelBag SALTY

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag SALTY bestaat uit een flesje wijn, (speciaal)bier óf frisdrank naar keuze, een flesje water en hartige lekkernijen.

BorrelBag SWEET

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag SWEET bestaat uit een warm drankje naar keuze, een flesje water en zoete lekkernijen.

Nageniet Arrangement Summer Special

Vanwege Corona Maatregelen is het momenteel alleen mogelijk om na de voorstelling gebruik te maken van de horecafaciliteiten met dit nagenietarrangement. Het arrangement bestaat uit een gereserveerde tafel, een mix van warme en koude vegetarische hapjes en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment.

U kunt hier uw reactie plaatsen