za 11 sep 2021
20:00 uur


Grote Zaal
Muziek

1e rang€ 39.50
2e rang€ 37.50
3e rang€ 21.25

James Bond in Concert

Noordpool Orkest

Al 25 jaar zijn de James Bond films en hun titelsongs een wereldwijd begrip. Wereldsterren staan in de rij om een Bond-nummer te componeren en voor diverse artiesten betekende de vertolking van de titelsong de start van hun carrière. Edisonwinnaar Ruben Hein en 3FM Serious Talent Elske DeWall brengen deze iconische titelsongs ten gehore. Begeleid door het 42-koppige Noordpool Orkest o.l.v. dirigent Reinout Douma hoor je Skyfall, Live And Let Die, Diamonds Are Forever, Goldfinger en alle andere Bond-hits in een superspannende orkestversie!

Dit is een verplaatsing vanuit seizoen 2019-2020. Omdat de nieuwe speeldatum in 2021 valt, is het op dit moment niet mogelijk om tickets te kopen. Eventueel resterende tickets gaan dit najaar in de verkoop.

Pauze Arrangement

Gereserveerde tafel met een hapje en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment.

Nageniet Arrangement

Gereserveerde tafel met een bittergarnituur plus een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment, na afloop van de voorstelling.

Nageniet Arrangement De Luxe

Gereserveerde tafel met een luxe borrelplank plus een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment, na afloop van de voorstelling.

U kunt hier uw reactie plaatsen