za 22 aug 2020
19:30 uur

Grote Zaal
Show
illusie

Pauze: Nee

€ 23.00

Rob & Emiel

Onderweg

Als Rob en Emiel het podium op rijden, begint de reis waarvan niemand weet waar die eindigt. En u reist mee. Wie zijn die mannen? Wat is hun verhaal? Het antwoord moet u zelf ontdekken. ‘Onderweg’ van Rob en Emiel is een theatervoorstelling met een twist. Verwacht magistrale acts, een bijzonder originele voorstelling en een absoluut onvergetelijke avond. U verveelt zich geen moment omdat u gegarandeerd van de ene in de andere verbazing valt!

www.robenemiel.nl

Deze voorstelling is verplaatst vanuit seizoen 2019-2020

BorrelBag DELUXE

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag DELUXE bestaat uit een flesje prosecco, een flesje water en heerlijke lekkernijen.

BorrelBag SALTY

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag SALTY bestaat uit een flesje wijn, (speciaal)bier óf frisdrank naar keuze, een flesje water en hartige lekkernijen.

BorrelBag SWEET

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag SWEET bestaat uit een warm drankje naar keuze, een flesje water en zoete lekkernijen.

Nageniet Arrangement Summer Special

Vanwege Corona Maatregelen is het momenteel alleen mogelijk om na de voorstelling gebruik te maken van de horecafaciliteiten met dit nagenietarrangement. Het arrangement bestaat uit een gereserveerde tafel, een mix van warme en koude vegetarische hapjes en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment.

U kunt hier uw reactie plaatsen