do 17 sep 2020
20:00 uur

Grote Zaal
Muziek
klezmer

Pauze: Nee

€ 23.00

Amsterdam Klezmer Band

Klezmer into the future

De Amsterdam Klezmer Band staat internationaal in hoog aanzien als brenger van onorthodoxe, vernieuwende en aanstekelijke klezmer. De van oorsprong Joodse bruiloftsmuziek, met de onmiskenbare Oost-Europese klanken, zorgt voor een gegarandeerd dansfeest. Er wordt gegeind en gespeeld met het publiek. Dragende improvisaties nemen je mee en uiteindelijk vergeet je al je sores, want dat is nou eenmaal wat klezmer doet! Verwacht virtuoze blaaspartijen, humoristische en weemoedige liederen en als klap op de vuurpijl: feest tussen de stoelen!

Voor aanvang is er een optreden in de foyer door Cultuurhuis Garenspinnerij: Goldfaden Klezmer

www.amsterdamklezmerband.com

Deze voorstelling is verplaatst vanuit seizoen 2019-2020

BorrelBag DELUXE

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag DELUXE bestaat uit een flesje prosecco, een flesje water en heerlijke lekkernijen.

BorrelBag SALTY

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag SALTY bestaat uit een flesje wijn, (speciaal)bier óf frisdrank naar keuze, een flesje water en hartige lekkernijen.

BorrelBag SWEET

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag SWEET bestaat uit een warm drankje naar keuze, een flesje water en zoete lekkernijen.

Nageniet Arrangement Summer Special

Vanwege Corona Maatregelen is het momenteel alleen mogelijk om na de voorstelling gebruik te maken van de horecafaciliteiten met dit nagenietarrangement. Het arrangement bestaat uit een gereserveerde tafel, een mix van warme en koude vegetarische hapjes en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment.

U kunt hier uw reactie plaatsen