vr 27 mrt 2020
20:00 uur

Online

Gouds Virus Festival #2

Wij willen een positief cultureel virus verspreiden door Gouda en zoveel mogelijk mensen laten genieten van het mooie dat Theater te bieden heeft; hoop, vreugde, een beetje troost en inspiratie!


Daarom zitten wij zeker niet stil, nu tijdelijk onze deuren noodgedwongen zijn gesloten. Tijdens de sluiting organiseren wij wekelijks het Gouds Virus Festival. Via live streams brengen we theater, muziek en cabaret naar de mensen thuis. 

De live stream terugkijken
  • Terugkijken kan eenvoudig via de button YouTube hierboven.
  • Genoten van de optredens? Wij zijn afhankelijk van donaties om dit festival te realiseren en de artiesten te betalen.
 
DONEER HIER
 

HET PROGRAMMA 

  20:00 ELKE VIERVEIJZER
U kunt haar kennen van haar ode aan Maarten van Roozendaal. Van haar grote stem, haar bloedstollend mooie liedjes en schurende teksten. Of misschien kent u haar wel helemaal niet. Dat wordt dan eens tijd.
     
        20:15 SANNE VERTELT
Sanne Heymann is blogger, vlogger, verhalenverteller, presentator, columnist, stadsactivator én professioneel Pipi Langkous met als motto: "Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan."
     
   20:30 MARVIN TIMOTHY
Een Goudse talentvolle singer-songwriter die zijn inspiratie haalt uit artiesten als Michael Jackson, Prince, Stevie Wonder en Bruno Mars.
     
  20:50 PIEPSCHUIM
Piepschuim is een muzikaal cabaretduo met materiaal waarover Trouw schreef: “Liedjes, die muzikaal zeer variëren en vaak mooi van taal zijn.”
     
  21:05 THE KILKENNYS
Een deel van The Kilkennys gaat live! Geniet van traditionele Ierse muziek met een nieuwe twist.
      

U kunt hier uw reactie plaatsen