do 19 nov 2020
14:30 uur

Kleine Zaal
Muziek
theaterconcert

€ 22.00

Cor Bakker & Fay Claassen

75 jaar vrijheid, Songs of Liberty

In 2020 is het 75 jaar geleden dat de Tweede Wereldoorlog werd beëindigd. Daarom vertolken pianist Cor Bakker en zangeres Fay Claassen in 'Songs of Liberty' de mooiste, ontroerendste, vrolijkste en de meest indringende liedjes uit het nationale en internationale repertoire met als thema 'vrijheid'. Liedjes van John Lennon, Adèle, Annie M.G. Schmidt, Glenn Miller, Jacques van Tol, Typhoon en vele anderen.

Zangeres Fay Claassen is drievoudig Edison-winnares en bespeelt veelvuldig de internationale concertpodia. Pianist en alleskunner Cor Bakker behoeft vanwege zijn vele muzikale 'kilometers' eigenlijk weinig introductie. Deze twee giganten hebben door hun jarenlange samenwerking een fantastische muzikale chemie ontwikkeld welke unaniem door publiek en recensenten wordt omarmd.

Als u aandacht wilt besteden aan het feit dat we gelukkig al 75 jaar in vrede mogen leven in Nederland, dan mag u dit bijzondere programma eigenlijk niet missen.

DONDERDAG MATINEE


Bekijk hier de corona maatregelen in De Goudse Schouwburg

BorrelBag DELUXE

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag DELUXE bestaat uit een flesje prosecco, een flesje water en heerlijke lekkernijen.

BorrelBag SALTY

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag SALTY bestaat uit een flesje wijn, (speciaal)bier óf frisdrank naar keuze, een flesje water en hartige lekkernijen.

BorrelBag SWEET

Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje! BorrelBag SWEET bestaat uit een warm drankje naar keuze, een flesje water en zoete lekkernijen.

U kunt hier uw reactie plaatsen