do 23 dec 2021
20:00 uur


Grote Zaal
Muziek
jazz

€ 22.50

Licks & Brains

Funky Christmas

Licks&Brains funky Christmas special ft. Mrs. Hips

In Amerika tel je als artiest niet mee als je nog geen Kerstplaat hebt uitgebracht. In navolging van James Brown, Ray Charles, Ella Fitzgerald, Stevie Wonder en Beyoncé besloot Licks & Brains een eigen Kerstplaat te maken met Jazz, Funk en Soul versies van bekende Christmas songs. Het album met daarop bijdragen van o.a. Shirma Rouse, Kris Berry en Kim Hoorweg stond zelfs even op nummer 1 in de i-Tunes Jazz top 100!

Ook dit jaar weer brengt Licks & Brains eind december een wervelende Funky Kerstshow naar de Nederlandse podia, nu met de fantastische Mrs. Hips (Simone Roerade). 

Er is geen betere manier om de dagen voor Kerst al in de feestsfeer te komen!

Mrs. Hips (Simone Roerade)
Soul, Funk, Jazz .... het zit er allemaal op bij een van de allerkrachtigste en mooiste stemmen van Nederland. Zangeres Simone Roerade maakte in de jaren ‘90 furore als zangeres bij Candy Dulfers band, waarmee ze over de hele wereld toerde. Ook scoorde ze een nummer 1 hit in Spanje met haar eigen band Hips. Simone is in veel verschillende formaties te bewonderen maar alweer een tijdje een vaste gast bij Licks&Brains.

Licks&Brains
Sounds en grooves, daar gaat het om bij Licks&Brains. Een 19 man sterke band die Jazz, Funk, Soul, Dance, Hip-Hop en Latin weet te mengen tot een verfrissende mix van dansbare Nu-Jazz XXL. 
Muzikaal Leider is altsaxofonist Rolf Delfos, bekend van o.a. Artvark Saxophone Quartet, The Houdini’s en de Jazzinvaders. De band heeft recent getoerd door China en speelt regelmatig met topartiesten uit de Nederlandse Jazz/Funk scene, zoals Eric Vloeimans, Anton Goudsmit, Benjamin Herman en Joseph Bowie (DEFUNKT, USA).

www.mrships.nl
www.licksandbrains.com

Als de coronaregels het toestaan, wordt dit een staconcert! 

U kunt hier uw reactie plaatsen