zo 26 jan 2020
13:00 uur

Benedenfoyer

€ 0.00

Rondleiding

Nationaal Theaterweekend

Heb je je altijd al afgevraagd wat er allemaal aan vooraf gaat wanneer het grote rode doek opent voor een voorstelling? Wat doen de medewerkers die overdag op kantoor werken? En hoe ziet het er daar achter eigenlijk uit? Dit is hét moment om meer te weten te komen over De Goudse Schouwburg.

We gaan backstage en lopen bijvoorbeeld langs de kleedkamers en de orkestbak. Daar wachten medewerkers van de schouwburg ons op om meer te vertellen over hun werk. Denk mee met de programmering van volgend seizoen en laat je verrassen door onze technici. Je komt op plekken waar bezoekers normaal gesproken nooit mogen komen, dus aarzel niet en reserveer snel een gratis plek bij een van de rondleidingen tijdens het Nationaal Theaterweekend.

Wij hebben genoten van de rondleiding en het kleine concert in de kleedkamer Leuk team om mee te werken Bedankt

- ineke blom van ringelenstein

De rondleiding was geweldig, ik heb heel erg genieten van het geheel!

- Marian Ligthart

Een goed georganiseerde rondleiding. Chapeau.

- Wil

Goede informatie gekregen en het was super leuk om eens niet 'n de zaal te zitten maar achter de schermen te kijken. En wat een leuke verassing in een van de kleedkamers een mini concert van miss starling.

- Linda verbij

Fijne rondleiding. Duidelijke informatie en vriendelijke bejegening. Ik heb nu een beetje idee hoeveel werk er verzet moet worden voor een voorstelling. Achter het toneel gebeurd 80% van het werk. Bedankt!

- Wilma Groeneveld

Wij hebben een goed inzicht gekregen wat er achter de schermen allemaal moet gebeuren ook leuk dat wij van verschillende medewerkers uitleg kregen van hun werkzaamheden

- Ruud en Ria Burggraaf

Allereerst hebben we genoten van een brunch op het toneel , geweldig en heerlijk gegeten. Leuk om eens achter de schermen te mogen kijken. We werden rondgeleid door enthousiaste medewerkers. Ze straalde plezier uit om het te vertellen, geweldig.🤗

- Tineke Koller - Slagtman

Wij hebben enorm genoten van de leerzame rondleiding. Met name alles wat er onder het podium plaatsvind en achter de gordijnen op het toneel was boeiend om te ervaren. Bijzonder om eens te zien wat er gebeuren moet om het als toeschouwer in de zaal naar de zin te maken. Met erbij nog een mini concert maakte het helemaal compleet. Grote bewondering en respect voor wat er aan het loket moet gebeuren. Dank voor de gelegenheid die ons is geboden.

- Wim Druijff

U kunt hier uw reactie plaatsen