do 27 mei 2021
20:00 uur


Grote Zaal
Toneel

Pauze: Nee
Verwachte eindtijd: 21:30 uur

€ 21.50

Citizen K.

SADETTIN K & Het Nationale Theater

De voorstelling Citizen K. van theatermaker Sadettin Kirmiziyüz werd in 2019 lovend ontvangen en als een van de beste voorstellingen van het seizoen geselecteerd voor het Nederlands Theater Festival. En nu is Citizen K. terug!
Met een lijst van 254 gebeurtenissen trekt Sadettin Kirmiziyüz ons zijn leven binnen, van zijn jeugd in Zutphen tot zijn huidige bestaan in Amsterdam Noord. Steeds weer wordt zijn biculturaliteit hem ingepeperd, alsof hij er nooit bij mag horen. Een hyperpersoonlijke vertelling die voelbaar maakt hoe meedogenloos en geniepig identiteitspolitiek en racisme in Nederland werken.  Deze actuele voorstelling wordt ondersteund en begeleid door multi-instrumentalist Kaspar Schellingerhout.

Concept, tekst en spel Sadettin Kirmiziyüz
Muziek en spel Kaspar Schellingerhout
Regie en tekst Casper Vandeputte

www.sadettink.nl


Bekijk hier de corona maatregelen in De Goudse Schouwburg
 
Nageniet arrangement

Vanwege Corona Maatregelen is het momenteel alleen mogelijk om na de voorstelling gebruik te maken van de horecafaciliteiten met dit nagenietarrangement. Het arrangement bestaat uit een gereserveerde tafel, een mix van warme en koude vegetarische hapjes en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment.

U kunt hier uw reactie plaatsen