wo 11 mrt 2020
20:00 uur

Grote Zaal
Muziek
pop

Pauze: Ja
Verwachte eindtijd: 22:30 uur

1e rang€ 41.50
2e rang€ 39.50
3e rang€ 22.25

OG3NE

Sweet Harmony Tour

De dames van OG3NE komen terug naar Gouda met een nieuwe show. Tijdens de vorige theatertour ‘Three Times a Lady’ wist OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met harmonieuze samenzang. Maar liefst honderd uitverkochte concerten waren het gevolg, een sensationeel aantal dat de populariteit van de succesformatie onderstreept. Jong en oud omarmen de ‘Ladies With The Golden Voices’ en daarom gaan de zussen, met hun eigen liveband, opnieuw de theaters in!

Max. 6 kaarten 

Door een drukfout is een andere prijs in de brochure vermeld. De juiste prijs staat hier op de website.

www.og3ne.com

Gezellige avond was het. Leuke liedjes. Ook de blokjes terug in de tijd. De muziek was alleen niet goed afgestemd op de stemmen. Meiden klonken te hard en de muziek te zacht. De bas hoorde je niet. Geen zichtbare chemie tussen de muzikanten muv de percussionist, die zocht de verbinding. Meiden waren top.

- Yvette

Was weer grandioos net zo als een paar jaar geleden

- Nel Tollenaar

was een heerlijk concert en heb echt genoten

- Corry Heunks

De voorstelling was super!! We hebben genoten en hadden nog wel langer willen luisteren naar de geweldige stemmen van deze drie zussen.

- DJN Renes-Hartman

Wat was het een geweldig optreden, wat een gouden stemmen hebben die meiden. Ook de band speelde goed. Het publiek werd er ook bij betrokken en tussendoor werd met leuke humor de show aan elkaar gepraat.

- Gerdi Blok

Het was een super mooie voorstelling. Alles was perfect.. Zo als deze 3 meiden kunnen zingen is ongelooflijk. Ook het enthousiasme van de band was mooi.

- Carla van den Berg

Het was een geweldige avond! Wat een stemmen hebben die dames. Ook de begeleiding een ðŸ‘

- Pia de Jong

Het was adembenemend mooi vooral de start met bohémian Rhapsody

- Errol Wijngaarde

Samen met mijn dochter Yara van 14 jaar geweest. We hebben allebei enorm genoten.

- Natascha

U kunt hier uw reactie plaatsen