zo 16 feb 2020
13:30 uur

Grote Zaal
Familievoorstelling
2+

Pauze: Ja
Verwachte eindtijd: 14:45 uur

1e rang€ 21.00
t/m 12 jaar€ 18.50
2e rang€ 19.00
t/m 12 jaar€ 16.50
3e rang€ 11.50
t/m 12 jaar€ 10.25

Juf Roos

Juf Roos gaat op vakantie

Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten en hun programma heeft meer dan 60 miljoen views op YouTube. Juf Roos wil op vakantie en Gijs vindt onderweg een weggelopen hondje. Ze komen uit op de boerderij van Tante Tulp. Maar waar is tante Tulp? In dit theateravontuur worden de kinderen uitgenodigd om mee te doen met de voorstelling. Samen met Juf Roos en Gijs brengen zij het avontuur tot een goed einde. Zing, doe en beleef mee!

www.jufroostheater.nl

Onze kleinzoon en ik hebben enorm genoten van de gezellige voorstelling. De liedjes waren herkenbaar!

- Nicoline

Onze kleindochter heeft vol op genoten en heerlijk meegezongen met alle liedjes en wij ook.

- Fam van den Berg

We hebben genoten van de voorstelling. 1 nadeel, wat ik ook van anderen hoorde: de voorstelling was net op het tijdstip dat kleintjes van deze leeftijd slapen. Een uur later beginnen zou beter zijn geweest.

- ...

Leuke voorstelling, wel wat eenvoudig en zou iets vlotter mogen. Voor mijn zoontje van vijfeneenhalf wat te kinderlijk. Iets later op de middag zou wenselijk zijn, veel kleintje waren duidelijk toe aan een slaapje. Interactie met het publiek was leuk.

- Veronique

Ik ben met mijn dochter en kleinzoon geweest . We hebben genoten en kleinzoon vond het erg leuk deed met de liedjes mee . Was erg leuk en leuk.

- Marjana

U kunt hier uw reactie plaatsen