vr 6 mrt 2020
20:00 uur

Grote Zaal
Show
revue

Pauze: Ja
Verwachte eindtijd: 22:30 uur

1e rang€ 37.50
2e rang€ 35.50
3e rang€ 20.25

De Alex Klaasen Revue

Showponies 2

In het tweede deel van de ongekend succesvolle ‘Alex Klaasen Revue – Showponies’ staat alles op zijn kop en barst er weer een revue los vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang en dubieuze woordspelingen. Niets is wat het lijkt! U gaat genieten van ‘Alzheimer de musical’, een veganistisch zwanenmeer-ballet, een acht stemmige jodel-symfonie en nog veel meer. Speciaal voor iedereen die wil lachen om zichzelf en iedereen die verrast wil worden. En ook voor Johan Derksen.

U ziet Alex Klaasen, Kelvin Wormgoor, Jip Smit e.a.

www.alexklaasen.nl

Geweldige show. Wat een creativiteit, originaliteit en humor zit er in deze show. Echt respect!

- Erik

Sprankelende show met heel veel verrassingen, een leuke show voor iedereen

- Henk Beekhuizen

Wat een fantastische voorstelling. Genoten.

- Herman Bekooy

Was een geweldige voorstelling.

- Elly Nieuwland

Het was een fantastische voorstelling. Veel gelachen en genoten van de mooie liedjes. Kortom geweldig!!! De voorstelling Showponies 1 ook gezien daarom nieuwsgierig naar Showponies 2. Samen met schoonzusje geweldige avond gehad.

- Marjana Dechene

Fantastische avond! Leuk, artistieke hoogstandjes. Kortom: genieten! De beschrijving van het programma in de gids en de website van de Goudse Schouwburg, klopte voor wat de vermelding van items in de show helemaal niet. Maar dat gaf niets.

- Kees

Geweldige voorstelling, maar dan hadden we ook wel verwacht na zijn eerdere voorstellingen en De Parade. Eerste ervaring met Goudse Schouwburg was ook erg positief. Uitstekende zaal, leuke foyer.

- Walter van de Vorst

Uiterst verrassende voorstelling met een enkele keer op het randje. Origineel decorgebruik, goede zang en duidelijk verstaanbaar. Boeiend vakmanschap

- Cor Sul

Wat een briljante show. Zo veelzijdig. Ongelooflijk goed. Je boodschap zó verpakken. Wat een vakmanschap! Een mooiere theateravond kan je je niet wensen.

- Jan

Wat een geweldige en wervelende show! Ook prachtige liedjes met mooie gevoelige teksten

- Marjan

Fantastisch show. Zo afwisselend. Vind wel dat de nadruk te veel werd opgelegd aan sextistische items.

- Ingrid Vogelzang

Wat een bijzondere avond. Taaltechnische hoogstandjes, lachen, indrukwekkend en stil zijn. Hoop dat veel mensen de vrijheid van wie je mag zijn in Nederland verspreiden! Zoals altijd is de sfeer en de gastvrijheid van de Goudsche Schouwburg erg goed!

- Nanda

Showponies 1 was al leuk maar deel 2 ging er ruimschoots overheen. Goed toneelspel, catchy nummers en een flinke dosis humor en lef. Vakmanschap!

- Iris

Wat een heerlijke avond! Ik wou dat ik zo kon zingen! Alex weet je te raken, verbazen, vermaken en nog zo veel meer bij je op te roepen. Een goede cast met medespelers maakt het tot een feest! Kan niet wachten tot Showponies 3!

- Olaf de Groot

Geweldige show. Enorm gelachen maar ook geraakt door de veelzijdigheid van de prachtig gezongen nummers. Een aanrader !

- Gerrie van den Heuvel

Veruit de beste theatershow van dit seizoen! Grappig, scherp en ontroerend. Mooie teksten, goede muziek, sterk acteerwerk en uitgevoerd door een fantastische cast. Zes sterren!

- Johan

U kunt hier uw reactie plaatsen