do 14 okt 2021
20:00 uur


Grote Zaal
Toneel
komedie

Pauze: Nee
Verwachte eindtijd: 21:40 uur

1e rang€ 24.50
2e rang€ 22.50
3e rang€ 13.75

Liften 2: Girls Night-Inn

Première

Deze voorstelling is alleen toegankelijk met een coronatoegangsbewijs. Klik hier voor meer informatie.

De ultieme ‘Escape’ boordevol humor, drama en muziek.

Na het succes van 'Liften' bundelen Joke de Kruijf, Winston Post en Frédérique Slyterman van Loo hun krachten in dit ontroerende nieuwe hoofdstuk uit de Liften-reeks. Oprechte gesprekken en gevatte humor: een mooie mengeling van het leven en een ode aan de schoonheid van de vrouw.

Pistoolschot! Schreeuw! Black-out! Na uren te hebben vastgezeten in een lift, belandt verpleegster Saskia na een noodlottig incident achter de tralies. Daar deelt ze de cel met de Gooische Stefanie en de ‘per ongeluk’ opgesloten Youri.  Drie mensen met hun eigen verhaal: Stefanie worstelt met een levensbedreigende keuze , Youri moet zien te ‘dealen’ met het vaderschap en Saskia wordt verliefd met onverwachte gevolgen. Terwijl hun ‘misdadige’ verleden zich ontrafelt, volgen hilarische situaties, ontroerende momenten en vlijmscherpe onderwerpen elkaar in hoog tempo op. Hoe ver moeten ze gaan voor echte vriendschap? Het zal een ‘verblijf’ worden waaraan ze niet kunnen ontsnappen én dat hun leven voorgoed zal veranderen.

'Liften 2: Girls Night-Inn' is een krachtige feel-good voorstelling met prachtige liedjes. Het is de ultieme ‘escape’ waarbij uw lachrimpels zeker gelift zullen worden.

Met Winston Post, Joke de Kruijf en Frédérique Sluyterman van Loo
Script Leon van Uden
Muziek Bas van den Heuvel
Regie Leon van Uden
Choreografie Ilse van den Heuvel

U kunt hier uw reactie plaatsen