vr 13 nov 2020
19:30 uur

Grote Zaal
Dans

€ 30.00

Introdans

Amazing Asia

Azië, het grootste, meest drukbevolkte en misschien ook wel meest fascinerende continent, vormt de inspiratiebron voor het nieuwe Introdans-programma AMAZING ASIA. “Introdans heeft de afgelopen jaren in onder meer China, Hongkong, Singapore, Korea, Indonesië, Maleisië en Thailand opgetreden en die ervaringen hebben niet alleen op mij, maar ook op onze dansers diepe indruk gemaakt. Tijd om ons, terug in Nederland, eens verder in de Aziatische cultuur te verdiepen.” aldus Roel Voorintholt, artistiek directeur van Introdans.

De Nederlandse choreografe Regina van Berkel maakt op verzoek van Voorintholt een nieuwe creatie voor AMAZING ASIA, getiteld in a reflective landscape. Ze laat zich hiervoor inspireren door de schoonheid van Azië en door muziek van onder anderen de Chinese componist Zhou Long. 
Naast de wereldpremière in a reflective landscape bevat AMAZING ASIA de Introdans-première van Kaash; een van de meesterwerken van de internationaal gelauwerde topchoreograaf Akram Khan. De Brits-Bengaalse Khan werd onlangs door het Duitse tijdschrift Tanz verkozen tot Choreograaf van het jaar!
 

Bekijk hier de corona maatregelen in De Goudse Schouwburg
 
Nageniet arrangement

Vanwege Corona Maatregelen is het momenteel alleen mogelijk om na de voorstelling gebruik te maken van de horecafaciliteiten met dit nagenietarrangement. Het arrangement bestaat uit een gereserveerde tafel, een mix van warme en koude vegetarische hapjes en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment.

U kunt hier uw reactie plaatsen