di 3 mrt 2020
20:00 uur

Grote Zaal
Toneel
tragedie

1e rang€ 26.50
2e rang€ 24.50
3e rang€ 14.75

Othello

Het Nationale Theater

De bejubelde Shakespeare-hit uit 2018 is terug, nu in de Grote zaal! Hoe gaat een witte wereld om met het succes van een zwarte man? Daria Bukvic brengt een eigenzinnige bewerking van ‘Othello’ waarin racisme centraal staat. Er wordt gespeeld op het scherpst van de snede. Confronterend en met een vleugje humor. Daria is sinds 2017 regisseur bij Het Nationale Theater en maakte eerder ‘Nobody Home’, ‘Melk & Dadels’ en ‘Onze Straat’.

Regie en bewerking Daria Bukvić
Vertaling/bewerking Esther Duysker
Muziek Wilko Sterke
Acteurs Werner Kolf, Rick Paul van Mulligen, Jord Knotter, Martijn Nieuwerf, Melody Klaver, Charlie Dagelet, Mark Lindeman en Claire Hordijk.

Nageniet Arrangement

Gereserveerde tafel met een bittergarnituur en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment, na afloop van de voorstelling.

Nageniet Arrangement De Luxe

Gereserveerde tafel met een luxe borrelplank plus een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment, na afloop van de voorstelling.

Pauze Arrangement

Gereserveerde tafel met een hapje en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment.

U kunt hier uw reactie plaatsen

19:15 INLEIDING Othello

Een theaterwetenschapper, acteur, regisseur of dramaturg gaat dieper in op de keuze voor het stuk, de bewerking en regie. Ook zal kort op de inhoud van het stuk worden ingegaan, uiteraard zonder hierbij te veel weg te geven.